Modette

VECKANS PLANER - FILMTEAM PÅ FOTOGRAFERING
 
Hej! vet att det redan är tisdagkväll men igår var det ordentligt med fest och idag var det soffhäng. Tänkte iaf berätta veckans planer! 
 
Onsdag: åker på morgonen till Linköping för att spela in nytt YT klipp för veckan och även kanske påbörja klippningen. 
 
Torsdag: Ska fota *** i Stockholm, och vi kommer ha med oss ett filmteam på plats. Vågar inte skriva ut än vem det är..och jag själv vet inte än vad det är för program som ska spelas in..tror jag får reda på det i morgon kväll. Mycket spännande! 
 
Fredag: Tänkte åka till Linköping igen, fortsätta filma/klippa
 
Lördag: Då ska Johanna och Gustav ha fanträff på något som heter Iconfest. Detta står om det:

VAD ÄR ICONFEST?

Vi lever i en tid då det börjar bli viktigare att förstå ”vem” som står bakom ett varumärke, då marknadsförare alltmer förlitar sig på internet för att nå ut till sina kunder. Som en följd av detta blir influencers allt oftare varumärkens ansikte utåt runt om i världen. ICONFEST (Influencer Convention Festival) är den främsta platsen att interagera med influencers, företag och varumärken, och där vi kommer ge allmänheten möjligheten att rösta och engagera sig mer än något annat event lyckats göra förr.

Underhållningsindustrin förändras konstant och har bevisat att vi måste på ett tydligare sätt betona vikten av influencers. Det bästa sättet att göra det är att berätta deras historier och vilken påverkan de har – vilket är precis vad ICONFEST kommer göra.

Söndag: förmodligen klippa lördagens vlogg! 

 

Så redo för att jobba veckan och helgen, även få in tränings pass! nu har det vilats för länge med jobb.! 

PUSS

 
Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Låter som en jätterolig vecka!

Svar: jaa super kul :D
evelinasigetty.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress