Modette

VAD GÖR MAN PÅ EN GALA ?
Hej på er! kom till Linköping vid 12 tiden idag och fick reda på DÅ att jag ska tydligen med på Icons GALAN på kvällen.. Jag har liksom bara packat ner en snygg jeans jacka till dagen.. 
Har aldrig varit på någon gala, men alltid velat det eftersom det känns bara som det är något som JAG vill uppleva. Så detta är självklart jätte kul. Jag går med Gustav och Johanna ( de ska även dela ut pris) sen fick även jag ta med mig en dejt. Självklart väljer jag min kära sambo Gustav. 
Saken är nu vad fasiken man ska ha på sig? det är ju ingen gala där de är världens vackraste och dyraste klänningar som de har på ELLE. Samtidigt vill man inte vara underklädd.. jag tänker mig någon snygg byxdress som samtidigt är bekväm men sticker ut lite.
 
Jag, Johanna och Gustav ska iaf till Stockholm på förmiddagen i morgon och shoppa, tänker kolla om det finns något fint på River Island! 
 
Kommer såklart filma allt från galan, är så peppad!! Det kommer bli så kul att uppleva något nytt. Även se alla influenser, youtubers, bloggare som ska ta emot priser. Någon dag är man kanske själv där? men första måste man börja jobba stenhårt!! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress