Modette

Sommarlov
 
 
Hej på er!! 
 
Redan 2 dagar har gått av denna vecka och jag har gått i skolan måndag och tisdag. Fullt ös sista 2 dagarna och idag fick jag sommarlov. Huuuur najs ? det betyder skåne i 4 veckor. Inte för att jag känner för att jag behöver en jobb pause eller skolpause egentligen. Har så sjukt mycket energi kvar. Jag kom ihåg förra året när jag jobbade på en produktionsbyrå och hade jobbat svin hårt i 1 år. Jag längtade ihjäl mig efter semestern. När jag väl fick semestern då så kraschade jag totalt. De första 3 dagarna på semestern kändes min hjärna typ trög? utmattningen var total. 
I år är det STOR skillnad. Jag mår toppen, jag kan gå i skolan och jobba/driva mitt företag. Jag mår så mycket bättre i mig själv och hade mer än gärna jobbat massor i sommar, vilket jag hoppas på, fast ifrån Skåne 😊
Så i morgon är första dagen på sommarlovet och jag ska börja ett träningspass sen hjälpa Margaux att fota ett samarbete. Sen har jag även lite andra jobb bokat i veckan. Vad har ni för planer i sommar ? 
 
Midsommar
(null)

(null)

Alltså midsommar hemma hos mamma i Skåne är ALLTID dem bästa. Jag och Gustav hade många vänner där tillsammans med mammas vänner. Vi spelade brännboll som livet stod på spel, drack snapsar, sjöng , lekte dunkgömme och hade det allmänt riktigt bra!! Nu är det söndag så nu blir det bilen upp till Stockholm och mamma hänger på för att vi ska ut och festa i morgon!! Jag som såklart har skola just de 2 dagarna haha , kommer vara så trött. 
Spännande möte
Hej på er! Idag började jag morgonen i skolan där vi gick igenom examens arbetet, sprang iväg på dagens första möte som var med Margaux! Vi pratade om alla projekt hon hade i slutet på sommare och ja egentligen resten av året. Vi har bestämt att börja jobba ihop och kommer bli så kul att få vara med i hennes team som även består av producent/redigerar Elin och koordinator/stylist Annika. 3 riktigt ambitiösa tjejer, jag är säker på att vi kommer skapa riktigt bra content tillsammans!! Sen de sista 10 veckorna innan jag tar examen kommer jag jobba hos Margaux på fulltid. Jag ser verkligen fram emot att sitta med Elin och se hennes tänk i redigeringen, hon är SÅ jäkla kreativ, wow!!
 
Margaux har skrivit mer utvecklad vad som händer och det kan ni läsa HÄR på hennes blogg