Modette

Paddling i 4h
(null)

(null)
Wow vilken dag vi hade igår! Efter 20min paddling dog vi att skratt för alla åkte hela tiden in i vassen. Så vi tog en pause och grillade hamburgare. Sen hade vi då 4 paddling kvar och jag har gjort en sådan lång runda innan och det ÄR för långt haha. Sista timmen såg alla helg förstörda ut och hade nästan gett upp hahah. Men vi klarade det!
För det mesta var det lugnt vatten men ibland Blev de lite forsar men problemet var nog stenarna och träden som låg över vattnet. Jag åkte med Viggo och axel och ett tag åkte vi baklänges väldigt länge, vi lyckades helt enkelt inte vända och vi hann skrika på varandra en del haha!

Super kul iaf men idag tar vi det lugnt 
En ny kärlek
(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder från de senaste dagarna. Mitt Instagram konto ser nu ut som att en natur fotograf har det haha. Jag har nämligen börjat använda med äldsta objektiv - vidvinkel - de är typ 16-35mm. De flesta har 24-70 vilket är väldigt smidigt och när köpte mitt vidvinkla för 2år sedan kände jag att det var ett osmart köp. Använder ju aldrig objektivitet. Sen nu bara för en månad sedan börja jag våga mig på det mer. Kan säga att jag ÄLSKAR det. Kanske för att jag blivit bättre på att fotografera och använda det så det får de bästa vinklarna. 
Annars har jag haft väldigt svårt att släppa mitt 50mm 1.2. 
Vad tycker ni? Gillar ni vidvinkel ?

BOHUSLÄN
Äntligen är vi framme, på den vackraste platsen i Sverige som JAG har besökt. I det här huset ska vi spendera 6 dagar i. Vi badar, grillar, dricker vin, soldyrkar och har det SÅ jäkla bra. Kolla in utsikten från vår terass!