Modette

Tjejtid
Igår spenderade jag och Emmely ett helt dygn tillsammasn på världens härligaste spa, Falkenberg strandbad!! 
Emmely fyllde 25 år och det ska man spendera med LYX! Vi drack goda drinkar, åt 3 rättersmiddag, sov, spa och hade det allmänt bra!! 
Emmely föder även sin lilla bäbis när som helst och detta är något vi inte kommer kunna göra på ett bra tag sen så vi passade på att ha riktigt härlig ensamtid! 
 
Tack Falkenberg spa för att vi fick komma och ni behandlade oss som prinsessor! Vårt rum vi fick hade balkong ut över havet. MAGISKT!! 
TENTOR DELUXE
 
 
Hej! förlåt för dålig update! men denna veckan har jag tentat av en kurs i ekonomi och affärsutveckling och nu är det gjort PIUUH!! nu blir det nog inte lika mycket plugg på ett tag utan mer jobb från min sida! 
Hann iaf att ta en lunch i veckan med Johanna, det var alldeles förlängesen! Hon fyller snart 25 och det kommer firas med en brunch och en stor fet fest!! sjukt kul kommer det bli. 
 
Puss
Veckans planer
(null)
Godmorgon och äntligen ny vecka 🤩
Påväg till skolan nu och tänkte pass på att skriva veckans planer !

Måndag : skola , gå igenom examens arbetet, 
Tisdag : skola , ska på figtpass med Antonija hos en PT som heter Pischa som var coach på programmet biggest loser, kommer bli så kul!!
Onsdag: skola, sen räk/Taco kryssning i 4h med ett gäng vänner. Kommer bli massa dans 
Torsdag : skola / kanske jobba eftermiddag 
Fredag : skola / kanske jobba eftermiddag 
Lördag: kräftskiva med vänner !
Söndag: chill deluxe 

HUR go vecka har jag? Är så peppad på skola med, träffa klasskompisar och komma igång med plugget. Ska tenta av min nästa sista kurs i utbildningen :)