Modette

PHOTOSHOOT - NEVADA + GRÅT
 
 
 
Gokväll på er gänget! Detta året har verkligen varit det mest händelserika inom mitt fotograferande. Jag har fått möjligheten att jobba båda i USA, Dubai och Paris bara i år!! och man tror kanske att allt är fantasitskt och vi bara har det gött men bakom alla härliga bilder är det väldigt långa dagar med jobb, skratt och även tårar. 
Jag kände de sista 3 dagarna i USA att marken började gunga, tyckte det var en sådan märklig känsla.. googlade såklart haha och det är väl en blandning av panikångest, överbelastning i hjärnan osv.. 
Jag förstår att det blev för mycket för hade endå skola 100% med prov som väntade, 8 dagars full koncentraion med att få till de bästa kampanjbilderna. Jag var endå i USA och hade fått ett stort jobb.. Problemet var att jag alltid tänkte 2 veckor framåt, istället för att fokusera på en dag i taget. 
Hur som helst, jag kom hem och gjorde mina prov och tog en dag ledigt. Gungningar försvann och jag kände mig på banan igen. Blir lätt att man jobbar ihjäl sig eftersom att det är SÅ JÄ*LA KUL!! men det är så viktigt för kropp och själ att ge sig själv EN dag med att återhämta sig, för då kan man jobba på ordentligt enligt mina egna erfahrenheter :)
För jag ÄLSKAR mitt jobb och jag ÄLSKAR att jobba utomlands.
Nu tänkte jag iaf visa er ett jätte roligt youtubeklipp som Antonija har gjort från photoshooten vi hade i Nevada + lite kaos.. men det ingår väl! 
 
 
 
 
 
 
 
Rönna

Klok som en Uggla är du allt ❤️

Svar: fina! <3
evelinasigetty.itgirls.se

Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Superfina bilder - och så viktigt att fokusera på en dag i taget! Både för att njuta av nuet, men också för att inte stressa upp sig inför framtiden.

Svar: Tack :) Ja det har jag verkligen lärt mig!! att leva 2 veckor framåt gör inte en lycklig!!
evelinasigetty.itgirls.se

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Känner väl igen mig, var själv där 2016. Kraschade efter att kört på i många år. Först som nybliven mamma på 20 år gammal, studier vid 21 på 200%. Pluggade sedan så fram tills sonen var 8 år då jag fick mitt första jobb. Slängde mig då på någon dröm om att klättra på karriären, vilket är ungefär omöjligt som lärare... Jobbade och slet för att visa hur "duktig" jag var. Tills min då trettiotvååriga kropp kraschade och jag inte tog mig ur sängen. Jag som var lärare med klassansvar, och höga ambitioner en fantastisk son och allt jag borde drömt om.

Lärde mig en sak av det i alla fall, jag ska aldrig dit igen. Tog mig ur det, bytte jobb och tog ett i samma kommun som mig själv. Började studera till specialpedagog och har lärt mig att karriären är ganska oviktig när man har livet att ta hand om. När man väl kommer dit där jag är nu, då ser man så mycket.

Svar: men wow.. helt otroligt att du gjorde SÅ jäkla mycket!! vilken helomvändning du gjorde. Ja hälsan är det viktigaste vi har, tar vi inte hand om den så spelar det ingen roll vad man jobbar med.
Tack för att du berättade din historia <3
evelinasigetty.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress